ExpressVPN är en extremt säker och privat VPN-leverantör – i själva verket är det för närvarande den absolut bästa VPN-tjänsten och vår omfattande testning bevisar det.

Som helhet paket ExpressVPN helt enkelt inte kan slås; dess konsistens är exceptionell, med snabba och tillförlitliga VPN-hastigheter runt om i världen.

Det är bra för torrenting, och det lätt låser upp åtta Netflix-bibliotek (inklusive den amerikanska katalogen), BBC iPlayer, Hulu, HBO och många andra populära streamingtjänster.

Dessutom kringgår det effektivt aggressiva censur block i länder som Kina, Turkiet och Förenade Arabemiraten.

ExpressVPN levereras med avancerade säkerhetsfunktioner som “Network Lock”, en VPN kill switch för att hålla dig skyddad om din VPN-anslutning sjunker. Detta är dock inte tillgängligt för iOS eller Android, som med många andra VPN-tjänster. Det finns dock lösningar.

Baserat på Brittiska Jungfruöarna (en sekretesstillflyktsort), samlar ExpressVPN inte in några personligt identifierbara loggar. Och vi upptäckte inte någon IP, DNS eller WebRTC läckor på någon av dess VPN-appar.

I själva verket sattes ExpressVPN:s loggningspolicy på prov i december 2017 när en av dess turkiska servrar beslagtogs av de turkiska myndigheterna. De kunde inte hitta några användaranslutningsloggar.

Dessutom älskar vi ExpressVPN användarvänliga gränssnitt – alla apps är mycket lätt t0 användning och väl utformade (bortsett från Firestick app).

Du kan också använda dess Chrome och Firefox-tillägg, om du föredrar åtkomst till VPN i webbläsaren. Och för de mer tekniskt kunniga, den förkonfigurerade ExpressVPN routern är en av de bästa runt.

Även om det är dyrare än de andra VPN i vår lista, expressvpn är fortfarande överkomligt och bra valuta för pengarna med tanke på vad du får med det.

För en mer djupgående look, läs vår fullständiga ExpressVPN recension på bastavpn.se.

ExpressVPN – Bästa VPN totalt