Uppdatering 2011/08/10

Posted by on 2011/08/11

Uppdatering 0-Day OP: ”Gathering”:
Första försöket till en endagsträff blev riktigt lyckad trots att bara tre (3) man kom på plats. SFC Sparre, SGT Ekman, Pvt Phil tog en testrunda i området och hade en riktigt trevlig dag. Svetten lackade och Pvt Phil gjorde en faceplant i ett träskområde. Tyvärr fick vi inga bilder på detta. SORRY!

Nästa 0-Day OP är under plannering. Info kommer att postas under Events och i RTC’s facebook grupp. Håll ögonen öppna!

Uppdatering övrigt:
Delar av Rag Tag Crew höll ett kort möte 2011/10/09 i HQ där det, bland annat, bestämdes att RTC kommer att bilda en förening för VietNam reenactors och samlare av militaria och liknande från tidsperioden vi pysslar med, nämligen det Amerikanska 1960-1970 talet. Detta kommer att ske under hösten 2011 och alla som uppfyller de krav (vilka kommer att meddelas senare) som kommer att ställas är välkomna med ansökan om medlemsskap.
Beslut togs också att en jeep, GMC, eller liknande, skall lokaliseras och införskaffas. I dagsläget är tre (3) medlemmar intresserade av att deltaga i projektet och fler får gärna meddela sitt intresse. Är du intresserad? Ta gärna kontakt med SFC Sparre för vidare information.

Comments are closed.