Uppdatering 2011/09/07

Posted by on 2011/09/07

Uppdatering 2011/09/07
Rag Tag Crew är i full gång med föreningsarbetet. Styrelsen har blivit sammansatt och kommer att hålla ett möte under September månad för att ta fram stadgarna och riktlinjer för föreningen. PFC Wallin ”Tunnel Rat” har dessutom fått ett, än så länge, hemligt uppdrag vilket kommer att avslöjas när det är utfört. Detta kan leda till en befodran och även att han förtjänar utmärkelsen Good Conduct, och kanske till och med ett Purple Heart ;).

Uppdatering Utrusting
Vi har hittar rökgranater (smoke grenades!!) ! Dessa finns att beställa á 45SEK/st genom SFC Sparre, så ta kontakt med honom om du är intresserad. Ta en titt! –> Smoke Grenade 48

Uppdatering Twitter
Rag Tag Crew finns nu på Twitter också. Följ oss på http://twitter.com/Rag_Tag_Crew

Comments are closed.