Uppdatering 2012/03/17

Posted by on 2012/03/17

Uppdatering 2012/03/17

Rag Tag Crew har blivit inbjudna till Beredskapsmuseet på Djuramossa den 17 Maj 2012. Tanken är att RTC tillsammans med BRO (Big Red One: Sverige) och andra inbjudna grupper skall finnas på plats för att visa upp sin display, utrustning och annat, -samt att berätta om det vi sysslar med.
Glöm inte att anmäla ert intresse till SFC Sparre.

Uppdatering: ”Projekt Fordon”

Arbetet med att hitta ett fordon (Jeep, Dodge, GMC, eller liknande) fortskrider. Tyvärr har vi än så länge inte hittat något bra objekt, men om det dyker upp något meddelas alla medlemmar omgående!
Om någon läser detta och HAR ett bra objekt till oss. Vänligen ta kontakt med oss via kontaktformuläret så fort det bara går. Håll dock i minnet att priset, bytet eller vad det nu kan vara, inte är fria fantasier. Kom gärna med förslag.

Uppdatering: ”Förening”

RTC stötte på partull när det gällde bildandet av en förening för Vietnam reenactors och samlare under hösten 2011. Ideén fick läggas på is ett tag, men arbetet har återupptagits och kommer att fullföljas så snart det går. PFC Wallin håller i detta och har kommit en bra bit på vägen. Låt oss hoppas att han inte går på fler minor.

Uppdatering: Websida

Websidan uppdateras kontinuerligt med bilder, texter och annat material. SFC Sparre har varit ute på äventyr med Lt Root från BRO och bilder från händelsen finns bl.a på Facebook och kommer att postas även här så snart tillfälle ges och allt material är tillgängligt.

Vi har en ny och spännande säsong framför oss med många, både små och stora,  träffar framför oss! Glöm INTE! att anmäla er till S.O.S Tour! och andra evenemang!

Ta väl hand om er och väl mött!

Comments are closed.