Uppdatering 2012/08/12

Posted by on 2012/08/12

Uppdatering 2012/08/12:

Rag Tag Crew har varit igång under våra korta svenska sommarmånader. Projekt har startats, avslutats och analyserats.

Uppdatering Websidan:

RTC finns nu på Facebook med en helt egen sida. Gå gärna in och ”gilla” oss för att få snabba och kontinuerliga nyheter om vad som händer i vår krets. Nyheter, bilder, länkar och annat läggs upp där nästan direkt när det händer. Många av de evenemang vi blir inbjudna till, eller tänker delta i, finns där såväl som här på vår hemsida.
Rag Tag Crew på Facebook

Uppdatering ”Photoshoot”:

Delar av Rag Tag Crew har varit ute på en ”photoshoot”, en provrunda med Ulfendorfen för att se vad som kunde göras med det vi har att jobba med i form av utrustning och kläder. PFC Wallin och SFC Sparre gick in i sina roller och patrullerade i full utrustning en het sommardag i Juni. Resultatet av den dagens övningar kommer att postas under ”Bilder” så snart vi har fått tillstånd av Ulfendorfen.
Ulfendorfen utnämdes dessutom på stående fot till HEDERSMEDLEM PÅ LIVSTID och tilldelads ………. för sina insatser under dagen.
PFC Wallin tilldelades ………. för sina insatser då han räddade SFC Sparre.
SFC Sparre tilldelades ……… för sin insats och initiativ.

Uppdatering ”Thulinträffen”:

SFC Sparre följde med våra vänner BRO (Big Red One) på Thulinträffen i Landskrona 21 & 22/7-2012. Bilder från träffen/evenemanget finns upplagt under ”Bilder”.
Vi skulle väldigt gärna se mer bilder och annat material som folk har från träffen. Har NI några bilder från dessa dagar eller känner någon som har? Tveka då inte att ta kontakt med oss via ”Kontakta Oss” här på hemsidan eller via RTC’s Facebook sida.

Uppdatering ”Reenactorvärlden”:

En reenactor förening i Knivsta har tagit kontakt med RTC och vi kommer att utveckla denna kontakt snarast möjligt.

Comments are closed.