Uppdatering 2013/01/04

Posted by on 2013/07/23

Uppdatering 2013/01/04:

Så har vi kommit till ett nytt år och Rag Tag Crew önskar Er alla en god fortsättning. Vi hoppas att 2013 kommer att bli ett bra år, både i reenactment världen och i världen i övrigt.

Under 2013 kommer det att hända mycket. Många träffar är planerade, inbjudningar har kommit in under hösten och vi diskuterar inom gruppen vad vi kommer att ge oss ut på. Vi vet med 100% säkerhet att det kommer att bli fler fotosessioner tillsammans med Ulfendorfen (http://www.ulfendorfen.com) vilket vi uppskattade väldigt mycket och hade extremt roligt under tiden. En del av bilderna ligger nu under ”Bilder” här på hemsidan och på vår Facebooksida.

RTC gjorde 2012 även ett kort, men slagkraftigt, framträdande i en artikel om Viet Nam kriget. Artikeln skrevs av Bo Knarrström och var exklusiv for SMB’s medlemmar, vilket gör att vi tyvärr inte kan dela med oss av denna utan tillstånd.

Uppdatering ”Projekt Fordon”:

Projektet har inte fallit i glömska eller lagts på hyllan, men det visar sig att vara lite mer komplicerat och kostsamt än vi först trodde. Planen är fortfarande den samma, men vi har fått modifierat den något. Vi söker nu med ljus och lykta efter bidrag eller sponsorer till projektet. Om någon som läser detta är intresserad, vänligen kontakta oss omgående via formuläret under ”Kontakta Oss”.

Projekt i övrigt:

SFC Sparre har lagt en PRC-77 till sin samling. Visserligen är den helt tom invändigt, men detta tjänar sitt syfte. Tanken är att radion skall utrustas med en PMR-radio inuti som skall kopplas till de externa reglagen. I första hand skall den kopplas till luren och volymknappen. Det finns även planer på att installera en MP3-spelare med inspelade radioljud/konversationer då det även finns en extern högtalare att tillgå. Projekt ”PRC-77” kommer ni att kunna följa här på Rag Tag Crew’s hemsidan och på Facebooksidan.

Comments are closed.