Uppdatering 2013/12/07

Posted by on 2013/12/07

Uppdatering 2013/12/07: Rag Tag Crew vill passa på att tacka alla som har varit med under året och hjälp till med allt som tänkas kan. Ett särskilt stort ”TACK!” riktar vi till ULFENDORFEN och Big Red One – Sweden som vi har haft mycket utbyte tillsammans med både under tidigare år och under 2013. Just nu postar vi de sista bilderna som togs under Möllerödsdagen på vår facebooksida och hoppas att alla kan njuta av dessa. Kom gärna förbi och ”Gilla” vår sida för att få alla de senaste uppdateringarna, bilderna och tipsen. Kanske du ser något som bara måste kommenteras eller ges en ”Like”. Uppdatering Projekt: Rag Tag Crew har en del projekt igång hela tiden. En uppdatering av de viktigaste kommer inom en snar framtid.

Members of Rag Tag Crew greet you all and welcome you to join us.

Members of Rag Tag Crew greet you all and welcome you to join us.

Comments are closed.