Info

 

Generell Information –   

Info om Rag Tag Crew: Rag Tag Crew är, som tidigare påpekats, helt opolitiska. Vi är en grupp människor som håller ihop kring ett specifikt intresse. Alla kommer från olika bakgrunder och vad vi gör till vardags hör inte hit.

Info om websidan: Sidan är privat och drivs ideellt av medlemmar med ett intresse för historia och samlande. All information som finns på Rag Tag Crew: Goes VietNam är copyright med ”fair use restriktion”. Kommentarer, meddelande och poster granskas av Admin innan publikation.

Info om bilder: Alla bilder är copyright och tillhör någon! Finns informationen tillgänglig för oss om vem som äger en viss bild, står detta på bilden tillsammans med ett © märke. Äras den som äras bör gäller! Alla bilder i album/gallerier tillhör ägaren och är märka med en vattenstämple. Vill någon använda en bild – Ta kontakt med Admin via formuläret under Kontakta Oss. Finns det frågor kring en viss bild/bilder – Ta kontakt med Admin som ovan.

Info om länkar/länkning: Vi länkar gärna till andra sidor och ser gärna att andra länkar hit. I den mån vi kan tar vi kontakt innan en länk till en sida läggs ut. Vill du/ni länka hit, tala gärna om det innan via formuläret under Kontakta Oss.

Info om medlemskap: I dagsläget är vi ingen förening, men diskussion om vi skall bli pågår kring detta. Vi tar emot intresseanmälningar från alla, men förbehåller oss rätten att säga ”nej tack”, givetvis med en förklaring till detta svar. Vi kan helt enkelt inte ha medlemmar i gruppen som kan skada eller förstöra för oss andra.