Vår Vision

 Vad är det vi försöker göra?

Vi vill samla ihop så mycket folk som möjligt med samma intresse och i slutänden få ihop ett fulltaligt kompani eller en fulltalig pluton. Vi söker folk med ett gediget historiskt intresse av tidsperioden för VietNam kriget och som vill vara med och göra historien levande. Man behöver inte nödvändigtvis gestalta en amerikansk soldat. Vi behöver även VC’s, NVA’s, krigskorrespondenter och övrig personal. Alla är välkomna med sitt bidrag så länge det håller sig inom ramarna för vad vi sysslar med.

Vi är ingen förening än utan en löst sammansatt grupp med samma intresse, därav namnet Rag Tag Crew. Dock jobbar vi mycket tillsammans och gör utflykter med U.S. 1st Inf Div – Big Red One. Länk till deras hemsida hittar du i menyn till höger under Vänner till RTC.

Vem får vara med?
Alla som är intresserade av re-enactment, är intresserad av historia (amerikanska tiden mellan 60-70-talet) och har fyllt 18 år.

Är du intresserad av att vara med oss?
Tycker du att du har något att tillföra Rag Tag Crew?
Tycker du att detta verkar som en rolig grej och något som du känner kan vara något för dig?

Fyll då i formuläret som du hittar under Kontakta Oss och skicka in den så tar vi kontakt med dig så fort vi bara kan. Berätta lite kort om dig själv och vad du är intresserad av. Som nämts tidigare är det inte bara soldater vi söker, utan även annan personal och alla är välkomna att anmäla sitt intresse.