Så kan alla som tänker få vitare tänder dra nytta av blekning av tänderna. Kunder med tänder som är missfärgade på grund av ålder, rökning eller andra yttre färgfaktorer är utmärkta utsikter för tandblekning. Studie visar att tandblekning är helt effektiv hos mer än 78% av människorna. Eftersom tandblekning fortfarande växer i popularitet fortsätter forskningsstudien direkt till alla slags blekningssystem.

Tandblekning är inte oåterkallelig, och fungerar också genom att eliminera naturmaterialen i emaljen genom att göra dem flytande med en peroxidbiprodukt. Dessutom är tänder lättare bara effektivt om det finns mycket emalj.

Det finns två huvudtyper av tandblekning: professionell blekning och tandblekning.

Specialist Pearly Whites Bleaching

Den mest effektiva och säkraste tekniken för tandblekning är det tandläkarövervakade förfarandet. Inledningsvis kommer tandläkaren att avgöra om du är en kandidat för tandblekning och vilken typ av ljus som skulle ge de bästa resultaten. Tandläkaren bör dessutom granska vad du direkt kan förutse för din specifika situation. Innan tandblekningsterapi rengör de flesta tandvårdspersonal tänderna, laddar alla typer av håligheter och ser till att patientens tandlossningar är friska och balanserade.

Tandvårdspersonal föreslår vanligtvis att du försöker tända ljuset först för att undvika behovet av ännu mer komplicerat kosmetiskt arbete. Frågor som kan äga rum i expertljus är sällan lika bra som vanligtvis mindre. Sammantaget är tandblekning under specialistövervakning en effektiv metod för blekning av tänderna.

Pearly Whites Whitening Kits

Ett alternativt tillvägagångssätt för professionell tändbelysning är att använda ett tandblekningssystem eller -paket. Många tandblekningskit innehåller en blekningsgel som är placerad i munstycken som passar över dina tänder under många mängder tid. Vanligtvis ger tänderlättningsuppsättningar av hög kvalitet dig cirka 500 till 800 dollar. Budgettandblekningssystem börjar på cirka 29,95 dollar, även om de i allmänhet är mycket mindre tillförlitliga.

American Dental Association har faktiskt beviljat sitt godkännande för vissa tandblekningsprodukter, så var säker och sök också ADA-märket för godkännande om du mest sannolikt kommer att skaffa ett vitare kit. Det är viktigt att leverantörens anvisningar följs specifikt när man använder ett hemtandblekningspaket. Använd inte en tandblekningsprodukt på mer än 14 dagar utan att prata med en muntlig expert.

Nackdelar samt begränsningar av Pearly Whites Lightening

Även om tandblekning är mycket effektiv kan det finnas kortvariga nackdelar, såsom värkande tandkött eller värkande tänder från blekmedlet. Kronor, broar, bindningar och tandfyllningar återgår bara till sin ursprungliga färg. de tänds inte längre med experttandblekning. Olika missfärgningar kräver olika lösningar, som ett resultat är det viktigt att ha en tid med en muntlig hälsospecialist innan du försöker en tandblekningsprodukt.

Medan tandblekning ger ljusare leenden är vissa individs antaganden riktigt höga och de är också besvikna över resultaten.

Forskningsstudier fortsätter direkt i alla typer av blekningssystem. På grund av dess effektivitet ser tandblekning till att fortsätta växa i popularitet. Regelbunden professionell tandrengöring av din tandläkare hjälper till att stödja tänderlättnadens långvariga framgång
Tänk på att tänder bli ljusare om dina tänder blir mörkare från ålder, kaffe, te eller cigarettrökning.

Vad räknas som tandblekning