Med de många VPN ut på marknaden, kan du vara på en förlust försöker besluta om den bästa VPN för nerladdning. Oavsett vilken VPN du väljer, se till att din VPN uppfyller följande kriterier:

Har en tydlig som anges integritetspolicy med en no-Logging garanti
Har en Kill Switch för att förhindra att din sanna IP exponeras
Har stor säkerhet med stark kryptering
Snabb nedladdningshastigheter och begränsar inte bandbredden

Viktigast av allt, kom ihåg att välja en VPN som stöder nerladdning!
Betalt vs gratis VPN för nerladdning.

Givet ett val mellan en betald eller en gratis VPN för nerladdning , de flesta av oss kommer att föredra att gå för det fria alternativet fällt. Men liksom alla fria saker i denna värld finns det en hake: tillförlitlighet och pålitlighet av de fria programmen är ofta tvivelaktiga.

Vilka är de stora skillnaderna mellan en betald kontra gratis VPN för nerladdning ? Här är en snabb jämförelse:

Prissättning-betalda VPN-tjänster för nerladdning kommer till ett prisintervall beroende på paket tid medan gratis VPN är bokstavligen gratis, med vissa erbjuder delvis gratis prenumerationer. Även om det är alltid trevligt att få och använda gratis grejer, Tänk på att det kan finnas vissanackdelar och restriktioner.

Säkerhet-säkerhet är oftast något gratis VPN saknar… inte för att de ska skyllas eftersom programvaran är gratis. En hel del gratis VPN erbjuder bara PPTP (Point-to-Point Tunneling Protocol), det mindre säkra tunnelprotokollet jämfört med betalda VPN-anslutningar, som vanligtvis erbjuder en blandning av OpenVPN, L2TP (Layer 2 tunnel Protocol) och IPsec-protokoll.

Servicekvalitet-betald VPN tenderar att ha obegränsad datatjänst utan att lida av begränsade bandbredder i kombination med teknisk support. Sådan är motsatsen för gratis VPN-tjänster dock, och vissa gratis program tillåter endast en viss mängd anslutningar till servrar innan de börjar ställa en avgift från dig.

Hur man väljer den bästa VPN för nerladdning