Solsängar är ganska dyra, men varför ska man köpa dem online för? Jag köpte min solsäng på en hemsida som heter solsangar.se, som är en hemsida som bara säljer just solsängar. Jag vill inte vara den som är den, men att köpa solsängar på nätet tycker jag är en dålig ide. Anledningen till detta är att det är svårt att testa en solsäng innan du köper den, om du köper solsängen via internet.

Billigast solsängar på nätet

När du letar efter billiga solsängar så kommer du troligtvis hitta de billigaste just på nätet, och det är inte så konstigt heller. Allt på nätet är oftast mycket billigare, och så är det även med solsängarna. Dem kan du oftast köpa för under 1000 kr på nätet, men detta beror ju lite på vilken modell av solsäng du väljer naturligtvis.

Men tar du en standard solsäng i plast, så ska den inte kosta mer än max cirka 1000 kr per solsäng. Ska du ha en solsäng som är i trä, ja då får du lägga på ett par tusen kronor till i vart fall. Naturligtvis är det solsängarna som är i trä snyggare, vilket också gör att dem kostar mera. Och faktum är ju att solsängar i trä väger mera, så det kostar också mera att få dem hemfraktade.

Köp aldrig solsängar online