IPTV 24 ger nytt innehåll som hjälper distansutbildning. Från och med idag kan studenter och deras föräldrar använda den nya delen “skola” som ingår i paketet med Maxi-filmer för IPTV och IPTV Viking, som innehåller videohandledningar för online-utbildning av grundskolestudenter och gymnasieelever.

Video lektioner skapades av den största publiceringsgruppen på Sverige IPTV “upplysning” och tillhandahölls för användning helt gratis. De är en del av den enormt framgångsrika “utbildning” initiativ, “Dreamfilms“, som syftar till att säkerställa att eleverna inte miste om lärande material även om de inte gick i skolan på grund av en nödsituation med TVIP 24.. Videolektioner lärs av lärare med stor erfarenhet av det relevanta ämnet,och träningsmaterialet lärs enligt den vanliga veckofördelningen av timmar. Eleverna kan få uppgifter för självständigt arbete, och lärare kommer att ge dem nödvändiga råd och rekommendationer på Nordic IPTV 24.

Ett annat förvärv för alla användare av Maxi-paketet för interaktiv TV IPTV BOX och TV-go mediaportalen är en ny kategori “Bästa IPTV“. I det hittar kunderna användbara och trevliga videor dedikerade till yoga och hälsosamt liv. Kategorin skapades i samarbete med TV-den enda Smart-TV i Bulgarien som producerar program för träning hemma.

Nytt innehåll i Maxi-filmpaketet för IPTV och TV go