När jag härom dagen gick förbi en möbelbutik så såg jag att dem sålde ut massa sängar på rea just nu, vilket jag snabbt blev väldigt intresserad av att kolla upp. Jag skulle nämligen köpa en säng ändå, så varför inte passa på att köpa en när det ändå var rea. Så jag gick in i sängbutiken och börja testa lite olika sängar, och det fanns en hel del fina sängar där. Men frågan är ju om dem verkligen var på rea eller inte.

Kolla upp alla sängar om det är rea på dem

Efter att jag hittat en säng som jag gilla, så kolla jag vad dem i sängbutiken skulle ha för den sängen. Och jag fick hela 50% rabatt på sängen, vilket lät nästan för bra för att vara sant. Men jag mindes att en gammal vän till mig som jobbat som sängförsäljare varnat mig för dessa “rabatter” på sängar. SÅ jag gick först in på Sangrea.se och börja jämföra sängpriser. Och mycket riktigt så fick jag betala mer för sängen i butik, än om jag bara beställde den från sangoutlet.se eller Snorbilligt.

Går inte att testa sängar online

Eftersom att jag inte kan testa sängen på nätet via en hemsida som Sangtest.se, så får man lita på deras recension som dem skrivit. Men dem är trots allt proffs på det som det gör, och jag litar på dem. Nu vill jag köpa en säng som var billig, så jag kunde inte köpa den bästa sängen, som hemsidan Snorbilligt.se rekommendera.

Super rea på sängar just nu