Ett annat sätt att tjäna pengar på nätet är genom att samla leads. De viktigaste stegen du behöver för att slutföra att leda försäljning arbete inkluderar att inrätta en webbplats, få trafik till den webbplatsen, och se till att du samlar leads som någon faktiskt kommer att betala för.

Här är ett bra exempel på hur bly försäljning kan fungera i verkliga livet: min andra webbplats, livförsäkring av Jeff, ger i massor av trafik från människor som söker på webben för att hitta svar på livförsäkringar frågor. Medan jag brukade ha webbplatsen inställd så jag kunde sälja dessa människor livförsäkring själv, det var en hel del arbete för att bearbeta alla olika förfrågningar och kunder. Som ett resultat började jag sälja de leads Jag samlade istället.

I grund och botten, bly köpare är villiga att betala för den personliga information jag samlar in från personer som besöker min hemsida. Detta är en win-win för alla eftersom jag får betalt för leads och min webbplats besökare är anslutna med någon som kan hjälpa dem.

Tänk dock, Du kan sälja leads i många olika branscher – inte bara livförsäkring. Verkligen, du behöver bara räkna ut en nisch, bygga en webbplats och trafik, och se hur mycket du kan få för leder du samlar.

Tjäna pengar på leads